Notice: Undefined property: stdClass::$titeltag in /home/hostteam/domains/hostteam.nl/public_html/pagina.php on line 32 Webtools - Hostteam

Bel ons voor al uw vragen
t. 0525 76 01 40

Proven Web Concepts
Webtools

WebtoolsHostteam. Gespecialiseerd in Webtools.

Onze webtools zijn een interessante aanvulling op uw huidige pakket. Deze tools geven u meer inzicht in het gedrag en de interesse van uw klanten. Uiteindelijk zal dit leiden tot efficiëntere bedrijfsvoering met een hoger rendement. Hostteam is uitstekend in staat om voor u vast te stellen welke webtools het beste bij uw bedrijfsvoering passen. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal!

Check-Jack.

Check-Jack helpt haar klanten bij het verhogen van het verkoopresultaat. Check-Jack doet dit door haar gebruikers een eenvoudig en handig hulpmiddel te bieden om de effectiviteit van de acquisitie inspanningen en klantcommunicatie te verbeteren. Check-Jack zorgt voor een nog persoonlijkere benadering, inzage in klantgedrag, genereren van managementinformatie en helpt afspraken op te volgen.

CMS.

CMS (Content Management Systeem) is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Met uw eigen CMS bent u bijvoorbeeld in staat om de tekst van uw website op een eenvoudige manier aan te passen. Bij eventuele vragen over het invoeren van teksten via het CMS staan onze mensen van Hostteam altijd paraat om u te ondersteunen.

App’s.

Hostteam heeft een brede ervaring op het gebied van het ontwikkelen van app’s. Bij het ontwikkelen van app’s is het belangrijk om vast te stellen wie u wilt bereiken en hoe u uw klant kunt prikkelen om meer bij u te bestellen. Ook is het van belang dat de app veilig, betrouwbaar en bereikbaar is. Met maatwerk zullen wij voor u een passende app kunnen ontwikkelen, geschikt voor uw smartphone en tablet.

Meerdere
domeinnamen
vastleggen?

Bekijk nu onze acties en pakketten

‘Geweldige service en een betaalbaar totaalpakket zijn voor ons de reden geweest om over te stappen naar een betrouwbare partij als Hostteam’

Provactis

Bekijk alle referenties