Notice: Undefined property: stdClass::$titeltag in /home/hostteam/domains/hostteam.nl/public_html/pagina.php on line 32 Webhosting - Hostteam

Bel ons voor al uw vragen
t. 0525 76 01 40

Proven Web Concepts
Webhosting

WebhostingHostteam. Uw partner voor hosten

Kies het juiste hosting pakket voor uw website. De medewerkers van Hostteam kunnen u helpen bij het samenstellen van het geschikte pakket voor uw situatie.

Naast standaard hostingdiensten (domeinregistratie, e-mail, Forwarding ,PHP, ASP, databases) bieden we ook meer geavanceerde diensten aan, zoals applicatiehosting en e-mailmanagement.

Domeinregistratie.

U wilt een internetsite onder uw eigen naam, dus u heeft een domeinnaam nodig. Hostteam kan voor u alle mogelijke domeinnamen registreren en beheren.

E-mail.

Een eigen zakelijk e-mailadres inclusief back-up en spamfilter? Hostteam kan dit voor u regelen tegen een zeer scherpe prijs.

VPS hosting.

Met een Virtual Private Server (VPS) kan één server meerdere virtuele servers huisvesten. Alle virtuele servers krijgen een eigen deel op de fysieke server. De mogelijkheden van het VPS pakket zijn hetzelfde als bij een fysieke server alleen is een VPS interessanter qua prijs.

Colocated hosting.

Hostteam biedt u de mogelijkheid aan om serverruimte groot en klein te huren in een aantal groene datacenters door heel Nederland.

SSL certificaten.

SSL is een geaccepteerde standaard en wordt gebruikt door miljoenen servers voor het beveiligen van online transacties. Om een SSL verbinding tot stand te brengen heeft de server een SSL certificaat nodig. Wij registreren en beheren voor u alle mogelijke SSL certificaten.

Meerdere
domeinnamen
vastleggen?

Bekijk nu onze acties en pakketten

‘Geweldige service en een betaalbaar totaalpakket zijn voor ons de reden geweest om over te stappen naar een betrouwbare partij als Hostteam’

Provactis

Bekijk alle referenties