Notice: Undefined property: stdClass::$titeltag in /home/hostteam/domains/hostteam.nl/public_html/pagina.php on line 32 Webdesign - Hostteam

Bel ons voor al uw vragen
t. 0525 76 01 40

Proven Web Concepts
Webdesign

WebdesignHostteam. Webdesign op maat.

Wij ontwerpen kwalitatief hoogwaardige en strak uitziende internetsites met nadruk op content call-to-actions. De internetsites worden op maat ontwikkeld. Vanuit het oogpunt van de klant wordt gekeken waaraan het product moet voldoen en hoe het eruit moet gaan zien.

Uniek design.

Elk bedrijf is uniek en hier hoort uiteraard een unieke website bij. Bij elk project wat wij oppakken maken wij een website op maat en een uniek en onderscheidend design. Wij onderscheiden ons door grenzeloze mogelijkheden. Geen vast template of technische beperking. Alles is mogelijk op het gebied van online toepassingen.

Volledig responsive.

Websites die gebouwd worden volgens het principe van responsive webdesign passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd volledig zichtbaar zijn.

Social media integratie.

Bezoekers van uw website laten hun reactie niet alleen meer achter op uw website, maar delen hun ervaringen ook via andere media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Al deze social media kunnen wij voor u integreren.

Meerdere
domeinnamen
vastleggen?

Bekijk nu onze acties en pakketten

‘Geweldige service en een betaalbaar totaalpakket zijn voor ons de reden geweest om over te stappen naar een betrouwbare partij als Hostteam’

Provactis

Bekijk alle referenties