Notice: Undefined property: stdClass::$titeltag in /home/hostteam/domains/hostteam.nl/public_html/pagina.php on line 32 Over hostteam - Hostteam

Bel ons voor al uw vragen
t. 0525 76 01 40

Proven Web Concepts

Over hostteamHostteam. Hosting, Webdesign, Webtools & Online Marketing.

Hostteam is een professionele en dynamische onderneming die bedrijven ondersteunt op het gebied van hosting, webdesign, webtools en online marketing. Gedreven, onafhankelijk en een professionele passie voor klantgedreven vernieuwing zijn hierbij doorslaggevend. Door de combinatie van analyse, creativiteit en pragmatisme zijn we in staat onze klanten te helpen bij het radicaal verbeteren van hun marktprestaties. In onze opdrachten werken onze specialisten altijd nauw samen met de opdrachtgever.

De Voordelen.

Hostteam levert maatwerk met de daarbij behorende kwaliteit en service. U krijgt wat het beste bij uw situatie past! De medewerkers van Hostteam zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Persoonlijk contact staat bij ons centraal, op het tijdstip dat u het beste past.

Onze klanten komen uit heel diverse marktsegmenten. Door deze ervaringen zijn we in staat u optimaal te bedienen in uw eigen marktsegment. Hostteam zorgt er ook voor dat uw pakket altijd ‘up to date’  is.

Voor iedereen een pakket op maat.

Hostteam levert bij voorkeur pakketten op maat. U kunt uw eigen pakket samenstellen, u koopt dus nooit teveel en betaalt altijd een efficiënte prijs. Het team van Hostteam kan u hierbij adviseren. In de tijd kunnen u wensen veranderen, daarvoor is het van belang om de pakketten regelmatig te evalueren en indien nodig aan te passen. Hostteam houdt dit voor u in de gaten!

Meerdere
domeinnamen
vastleggen?

Bekijk nu onze acties en pakketten

‘Geweldige service en een betaalbaar totaalpakket zijn voor ons de reden geweest om over te stappen naar een betrouwbare partij als Hostteam’

Provactis

Bekijk alle referenties