Notice: Undefined property: stdClass::$titeltag in /home/hostteam/domains/hostteam.nl/public_html/pagina.php on line 32 Online marketing - Hostteam

Bel ons voor al uw vragen
t. 0525 76 01 40

Proven Web Concepts
Online marketing

Online marketingHostteam. Adviseert in Online Marketing.

Hostteam is gespecialiseerd in het opzetten van online marketingcampagnes. Wij kunnen een online marketingstrategie opzetten voor uw bedrijf, dat gericht is op uw doelgroep.Het is onze ervaring dat het definiëren van heldere en meetbare doelen de basis legt voor het toepassen van web analytics. Van daaruit starten we campagnes die gericht zijn op de verwezenlijking van uw doelen.

SEO (Search Engine Optimisation).

SEO (zoekmachine optimalisatie) is een manier om op internet sneller uw klant te bereiken. Wij bieden onze klanten complete en betrouwbare SEO trajecten. Het is bewezen dat SEO een zeer kosteneffectieve marketingstrategie is.

SEA (Search Engine Advertisement).

Adverteren op Google kan vrijwel direct en levert snel resultaat op. Adverteren gebeurt door middel van tonen van gerichte beeld- en of tekstadvertenties. Op deze manier kunt u uw doelgroep op een uiterst effectieve wijze bereiken. De resultaten van uw campagne zijn goed meetbaar en worden maandelijks aan u gerapporteerd.

Affiliate marketing.

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waar een website producten van een adverteerder promoot en in ruil hiervoor een commissie ontvangt bij het bereiken van vooraf afgesproken doelen zoals een klik of verkoop. Hostteam kan u helpen u bij de implementatie van deze vorm van marketing.

Landingspagina’s.

De landingspagina is die pagina waar bezoekers op terecht komen nadat ze op een online advertentie klikken. Deze landingspagina moet de bezoeker overhalen een tijdje op de website te blijven en een bepaalde handeling te verrichten. Hostteam kan u helpen in optimaliseren van uw eigen landingpagina voor een optimaal resultaat!

Online Marketing Acties.

Hostteam helpt u bij het vaststellen van de juiste acties. Wij geven advies over inzet van de verschillende mediakanalen en hoe u het maximale rendement kunt behalen. Tevens kunnen wij u verder adviseren aangaande inzet van e-mail marketing en inzet van offline advertenties.

Meerdere
domeinnamen
vastleggen?

Bekijk nu onze acties en pakketten

‘Geweldige service en een betaalbaar totaalpakket zijn voor ons de reden geweest om over te stappen naar een betrouwbare partij als Hostteam’

Provactis

Bekijk alle referenties